Xàbia adjudica les obres de construcción de la piscina coberta municipal

02 jul 2021

La mesa de contractació de l'Ajuntament de Xàbia ha proposat adjudicar les obres de construcció de piscina coberta municipal a la mercantil Contractes Vilor S. L. en tractar-se de la proposta que major puntuació ha obtingut en la valoració tècnica i econòmica.

La constructora ha oferit construir la infraestructura esportiva per 4.679.118,40 euros (IVA inclòs) i en un termini d'execució de 26 mesos.

L'adjudicació és de caràcter provisional i haurà de ser confirmada pel ple una vegada l’empresa aporte la documentació requerida.

Han sigut tres les empreses que es postulaven a aquesta important obra pública i la millor oferta, de Pavasal, ha sigut rebutjada per la mesa de contractació en considerar-la baixa injustificada.

La piscina coberta de Xàbia comptarà amb una subvenció de 3 milions d'euros de la Conselleria d'Educació i Esports, un compromís econòmic que ja ha sigut reflectit en un conveni de col·laboració signat pel conseller Vicent Marzà i l'alcalde de Xàbia, ja que el Consistori aportarà els 1’6 milions que completen el pressupost d'adjudicació.