La Biblioteca de Xàbia estrena una nova secció LGTBI

21 jun 2021

La Biblioteca de Xàbia, en col·laboració amb la regidoria d'Igualtat, ha habilitat en cadascuna de les seues dues seus una secció amb temàtica LGTBI en la qual es poden trobar llibres, publicacions, estudis còmics i recursos digitals sobre diversitat sexual.

En la selecció d'aquesta nova zona han treballat durant mesos tot l'equip de la Biblioteca: Josep Castelló, Paco Català, Carlos Salvà, Enrique Sánchez, Jesús San Pedro, Josep Buigues i Mar Tarrazona.

La literatura de temàtica LGTBI és apta per a tots els públics i la clau per a conéixer i respectar. També és especialment interessant per a la comunitat *LGTBI que cerca referents, sobretot, després que, durant dècades, les referències a orientacions sexuals i identitats de gènere diferents hagen sigut escasses o fins i tot amagades.

L'Ajuntament de Xàbia aprofita que el mes de juny és el mes de la tolerància i en el qual es commemora l'Orgull LGTBI per a inaugurar aquest nou recurs amb el qual se segueix amb l'aposta per l'educació i vissibilització de la diversitat.

Per a presentar la nova secció, la Biblioteca ha preparat un fullet amb tots els títols inclosos i les recomanacions literàries de la periodista Anna Boluda qui ens recomana la seua tria de llibres.