Espai LGTBI - Novetats 2023

28 de juny. Dia de l'Orgull LGTBI

A  CABOTADES

No volem que aixina s’acabe, però sembla que la societatnecessita estar nugada a una corda invisible per sentir-se segura. Nos’ha de pegar ni un pas enrere, i s’ha de fer front a eixos clamsaterridors que se senten cap a tot allò diferent.

A la Biblioteca Pública de Xàbia continuem amb la tasca de fermés visible el col·lectiu LGTBI. Perquè així, fomentem la necessitat dela lectura, que ajuda a comprendre millor la realitat del nostre món.

Aquest any s’han incorporat a la nostra secció un grapat denovetats i de donacions, de novel·les, d’assaig, d’estudis, de poesia i deteatre. També pots trobar còmics i alguns manga.

El fullet que ara lliges recull els nous títols, i també s’incloul’escrit de la professora d’Història Clara Guerola, que gustosament havolgut compartir amb nosaltres. Agraïm la seua col·laboració, i lavoluntat de regalar-nos la seua experiència.

Tot plegat, també donar les gràcies al personal de la BibliotecaPública de Xàbia que treballem per a que tu et sentes com en casa:Josep Buigues, Josep Castelló, Paco Català, Carlos Salvà, EnriqueSánchez, Jesús San Pedro i Mar Tarrazona.

Descàrregues