Espai LGTBI - Novetats 2022

28 de juny. Dia de l'Orgull LGTBI

RES NO DÓNA EL MATEIX

«... Sentia la cremor de la pell mentre els palpissos dels dits anaven baixant per l’espina. Mentrestant els llavis també resseguien l’empremta que deixaven els dits...»

-Fill, vine a la cuina, ja està el sopar a punt!, li fa saber la mare mentre ell entra amb un llibre amb el teixell de la biblioteca i un adhesiu amb la bandera de l’arc de sant Martí.

-Que estàs llegint? Portes hores capficat en eixe llibre, t’ha enganxa’t de veres?-, li pregunta sa mare en vore’l.

-Es tracta d’una història de dos joves que es coneixen a l’institut i comencen a agradar-se i a sentir-se atrets-, li respon el fill mentre s’assenta.

-No té importància si és una parella de xic i xica o de xics o de xiques. El més important és l’estima que senten-, continua dient-li, amb un tros de pa a la mà.

Tant de bo, aquesta podria ser una conversa del més habitual en les nostres cases. De pares i mares que parlen amb els fills i filles sobre allò  que els o les preocupa, per mig de la mà conciliadora d’un llibre.

La Biblioteca Pública de Xàbia vol continuar visibilitzant el col·lectiu LGTBI, perquè així també fa visible la necessitat de la lectura, per comprendre millor la realitat del nostre voltant.

Enguany hem incorporat a la nostra secció nous títols de novel·les, poesia, teatre, còmics i de matèria. T’oferim les novetats en aquest fullet, on també comptem amb l’escrit que Helena Berenguer ha volgut compartir amb nosaltres. Agraïm la seua col·laboració, i la tasca que ha fet des de La Naturadora amb el conte coeducatiu: «La perruca de Luca», que mostra com és de fàcil esborrar els estereotips i prejudicis associats al sexe.

Tot això gràcies al personal de la Biblioteca Pública de Xàbia que treballem perquè tu et sentes com en ta casa.

Descàrregues