L'Ajuntament de Xàbia ofereix aquest estiu un campus de psicomotricitat i un altre d’esports de raqueta

19 may 2021 La regidoria d'Esports incorpora en el fullet “Estiu Esportiu 2021 tots els cursos que també ofereixen clubs i organismes

La regidoria d'Esports de Xàbia, en coordinació amb diferents entitats esportives del municipi, presenta els diferents campus que s'oferiran aquest estiu en el municipi, una opció saludable i divertida per a socialitzar i ocupar el temps lliure de les vacances estivals.

Tal com explica el regidor, Alberto Tur, l'Ajuntament organitza directament dos dels tallers: un de psicomotricitat per a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 7 anys (nascuts en 2015 i 2017) en el qual es realitzaran activitats per a estimular el joc simbòlic i desenvolupament motor, afectiu i social a través de la imaginació, creativitat i expressió. L'altre està enfocat als esports de raqueta (pàdel, bàdminton o tennis de taula) i organitzat en diferents grups d'edat des de les categories benjamí, aleví i infantil.

Tots dos campus seran del 5 al 16 de juliol (de dilluns a divendres, amb horari de 9 a 13’30 hores) a desenvolupar en instal·lacions municipals i tenen una quota de 70 euros.

La inscripció (pre matricula) per a reservar places serà del 24 de maig al 4 de juny a través del portal www.app.sporttia.com o de l'APP vinculada. A l'hora d'assignar les places, es prioritzarà la conciliació familiar i circumstàncies especials amb la presentació de documents acreditatius (més informació al 96 579 20 00) i el dia 9 de juny eixiran les llistes i es comunicarà a les persones admeses.

Tur apunta que, per a oferir una visió global de tota l'oferta vinculada als campus, Esports ha inclòs en el seu material informatiu els diferents campus que ofereixen des dels clubs i organismes esportiu, amb modalitats esportives molt variades que van des del futbol, basket, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, multiesport, surf, vela o karate.