Del jazz al Tango i al repertori de banda: Tres cites musicals per a aquest cap de setmana a Xàbia

18 may 2021 La programació s'amplia a Duanes, que estrena el pati del col·legi Port com a recinte cultural

La programació cultural de Xàbia arranca el divendres a la vesprada amb una interessant actuació de jazz a càrrec del Kako Rubio Quartet (amb Rubio al trombó, Cessar Corts al contrabaix, Marina Alcantud al piano i Pablo Soriano a la bateria) i l'acompanyament a la veu de la cantant valenciana Eva Romero, qui aportarà la seua sensibilitat, calidesa i presència en els arranjaments vocals.

El concert serà el divendres, a les 20 hores a la Casa de Cultura i les entrades tenen un preu de 5 euros. Per a reservar-se plaça –atés que els aforaments continuen limitats per seguretat sanitària- poden trucar al telèfon 96 5794344 en horari de matins.

El dissabte, serà la banda del Centre Artístic Musical de Xàbia qui òmpliga l'escenari i estrene el nou emplaçament per als actes culturals en Duanes, el pati del col·legi Port de Xàbia.

Els músics oferiran el seu concert de primavera a partir de les 19 hores i baix la direcció de Carles Sanblancat Velló. L'accés és gratuït i pot reservar-se plaça també en el telèfon de l'àrea de Cultura 965794344.

Tancarà el cap de setmana un espectacle Tango Pasion; una recreació musical de l'Argentina a través del seu ritme més internacional i dirigida per J. Antonio Ramírez.

El concert està programat diumenge a la vesprada, a les 19 hores, en el Riurau d’Arnauda i té una entrada de 5 euros, també a reservar en el departament de Cultura