Curs gratuït de màrqueting digital per a emprenedors aquesta setmana de la mà de Creama Xàbia

26 abr 2021 En la programació de l'ADL Tecnològic s'inclou també un webinar sobre la felicitat econòmica

Aquesta setmana, l'ADL Tecnològic de Creama Xàbia ens proposa la segona part de la trilogia de cursos basats en el sector digital. El títol és "El Màrqueting Digital... Tot el que has de saber" i se celebrarà el pròxim 28 i 29 d'abril en format en línia.

Tal com explica el responsable tècnic, hui dia s'ha tornat “imprescindible” conèixer les noves eines d'internet per a dur a terme qualsevol projecte empresarial, per la qual cosa el màrqueting digital es podria definir “com la gasolina necessària perquè el nostre projecte arranque i puguem configurar les estratègies de promoció de la marca en la internet”.

Des del departament de foment de les noves tecnologies incideixen en què el màrqueting digital és diferent al tradicional per incloure l'ús de canals i mètodes que permeten l'anàlisi dels resultats en temps real. És per això que proposen aquesta formació per a conèixer totes les novetats i com han d'adaptar-se les empreses a la venda en línia.

En la formació es donaran trucs per a millorar la viabilitat del projecte, per a gestionar la presència en les xarxes socials, aconseguir una bona reputació, aprendre a posicionar-se en cercadors o identificar les oportunitats de negoci en el canal mòbil.

La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar en https://forms.gle/JCF9RBAmMk5TY6967

L'ADL Tecnològic també recomana aquesta setmana el webinar organitzat pel CEEI i titulat "La felicitat econòmica. Molt més que diners"

Aquesta conferència en línia parlarà sobre conceptes com a felicitat econòmica i excel·lència financera i d'hàbits econòmics importants per a viure unes finances alineades amb nosaltres mateixos i per a tindre una relació sana amb els nostres diners i la nostra vida econòmica. L'enllaç d'inscripció és https://www.emprenemjunts.es/?op=14&n=18344

Per a tancar la setmana des del perfil de xarxes socials de l'ADL Tecnològic s'oferirà una entrevista inspiradora amb Anna van der Heijden, una escriptora establida a Xàbia que ha aconseguit posicionar el seu llibre entre les primeres posicions de Amazon.