Xàbia licita un projecte de millora en el col·legi Trenc d’Alba per valor d'1 milió d'euros

30 mar 2021 Les obres inclouen nous gimnàs, menjador i jocs infantils així com la reforma de la cuina o els banys

La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia va aprovar ahir els plecs tècnics per a licitar un conjunt d'obres de millora en el col·legi Trenc d’Alba per valor d'1.072.878,79 euros i incloses en el Pla Edificant.

Tal com explica la regidora d'Educació, el projecte dóna resposta a les necessitats que s'ha comunicat des del centre: contempla la construcció d'un nou gimnàs i un nou menjador, la reforma i ampliació de la cuina, la renovació de banys i instal·lacions d'aigua, així com la instal·lació de nous jocs infantils. El termini inicial d'execució és de 12 mesos.

L'Ajuntament s'encarregarà de la licitació i gestió d'aquesta obra que després serà finançada per la conselleria d'Educació com totes les incloses en el pla Edificant.

Altres licitacions que estan actualment en fase d'adjudicació són les relatives al col·lector d'aigües residuals denominat “Montgó 3” (camí dels Castellans), que va eixir a concurs públic amb un pressupost de 467.138,12 euros. En total, han sigut 27 empreses les que s'han presentat a aquesta obra pública i contractació ha requerit aclariment a quatre d'elles en considerar que les seues ofertes podrien ser baixa temerària.

Un altre projecte que està en la mateixa situació és el Pla d'Asfaltat que l'Ajuntament va pressupostar en 1.072.362 euros i amb el qual es millorarà el ferm de fins a 75 carrers del municipi, la majoria d'elles del disseminat.

De les 17 ofertes presentades, hi ha dues que també necessiten d'aclariment tècnic per ser més baixes que la mitjana.