Xàbia Diversa amplia a Telegram el seu consultori sexual i de gènere

24 mar 2021 El programa d'orientació sexual represa també les accions de sensibilització en els centres de secundària

El programa municipal Xàbia Diversa tira mà dels nous canals de comunicació per a ampliar el seu servei d'atenció a la diversitat sexual i de gènere. A partir d'ara el seu consultori La Ploma també estarà disponible per Telegram, un canal amb el qual la gent jove està més familiaritzada i els pot resultar més accessible i pràctic.

L'equip de professionals en sexologia i gènere de Xàbia Diversa respondrà dubtes i consultes a través d'aquesta aplicació en el telèfon 663093699, al mateix temps que es mantenen els canals disponibles fins ara: l'atenció presencial amb cita prèvia i en línia mitjançant el correu electrònic xabiadiversa@gmail.com

La regidora d'Igualtat, Montse Villaverde, recorda que mitjançant aquest servei municipal es pot consultar sobre orientació sexual, identitat de gènere, relacions, plaer, sexe segur, situacions de LGTB-fòbia o qualsevol tema relacionat amb la sexualitat.

El programa Xàbia Diversa està actiu a Xàbia des de 2016 de la mà de La Naturadora i, a més del servei d'atenció, contempla la sensibilització en els centres educatius de secundària del municipi que ja s'han représ aquest trimestre escolar. Ara mateix s'està duent a terme el programa educatiu amb els grups de 2n d'ESO de l'IES Número 1 i d'Antoni Llidó. Com en últimes edicions, també es fomentarà la creació d'un grup de joves per a crear un espai de reflexió i d'acció per a visibilitzar totes les diversitats i previndre la LGTB-fòbia.

Tota la informació del projecte es pot trobar en el web www.xabiadiversa.com i també es publiquen totes les novetats en la Instagram 👉 https://www.instagram.com/xabiadiversa/ i en el canal de Telegram👉 https://t.me/xabiadiversa