Oferta cultural del cap de setmana a Xàbia: del monòleg còmic i reivindicatiu “Pepita i Mariua” a un espectacle infantil amb titelles

23 mar 2021

Xàbia ofereix aquest dissabte 27 de març l'espectacle d'humor “Pepita i Mariua”, un xou protagonitzat per les actrius còmiques valencianes, María Juan i Pepa Cases, i que promet improvisació, monòlegs i molt humor.

L'espectacle, previst a les 19 hores a la Sala Polivalent del Portal del Clot, és d'accés gratuït ja que forma part de la programació commemorativa impulsada per la regidoria d'Igualtat pel Dia de la Dona. L'espai comptarà amb totes les mesures de prevenció davant la Covid 19 i és preferent reservar plaça –gratuïtament- ja que hi haurà control d'aforament. Les persones interessades poden telefonar al 965794142 (fins al divendres de 8 a 14 hores).

L'altra cita cultural de la setmana està pensada per als més xicotets de les cases. De la mà de la companyia La Carreta Teatre arriba el diumenge al riurau d’Arnauda un espectacle de marionetes i joglars que ens contaran la màgica llegenda “L’Encanteri del Drac”.

El teatre serà a les 12 hores i l'entrada té un preu de 3 euros. En tindre aforament reduït es recomana reservar plaça en el telèfon 965794344 (horari de 9 a 14 hores).