Xàbia recupera la programació cultural amb un concert de l'Ars Nova, dues exposicions i un espectacle circense per a xiquets

15 mar 2021

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia, una vegada estabilitzada la situació sanitària, reprèn la programació ordinària d'actes culturals. Així, aquesta setmana hi ha prevista una variada agenda amb activitats per a tots els públics.

El dijous 18 de març s'estrenen dues noves exposicions artístiques.

A la Casa del Cable (passeig Marina Espanyola) es podrà descobrir l'obra de l'artista contemporani Jesús Manuel Moreno. El pintor mostrarà la seua sèrie “La línia blanca” a la sala municipal fins al 30 de maig.

Mentre en el Centre d'Arts Lambert (al carrer Major) estarà a la disposició del públic “Memory given, space lost”, la nova exposició del jove dianenc Carles Romany que romandrà en cartell fins al 24 d'abril.

Per als aficionats a la música, aquest cap de setmana l'Ars Nova celebra el seu 20 festival amb un concert especial: el Requiem de Fauré, una peça commovedora amb la qual retran homenatge a les víctimes de la Covid 19 i a tots els que han lluitat enfront d'aquesta pandèmia. Actuaran com a solistes Teresa Albero (soprano), Rodrigo Esteves (baríton), Sílvia Ferrer (piano i òrgan) i Francisco Pineda (violoncel) mentre que Pere Vicalet serà el director.

Per a compensar les restriccions d'aforament, s'han programat dos passes gratuïts (el dissabte 20 de març a les 20’30 hores i el diumenge a les 17 hores) a l'església de Sant Bartolomé. Per a reservar seient es pot cridar fins al dijous a les 14 hores al telèfon 965794344.

Cultura també proposa per al diumenge un pla dirigit al públic infantil i familiar: “Oníricus” un divertit espectacle circense a càrrec de la Troupe Malabo.

La representació està prevista a les 12 hores en el riurau d’Arnauda i l'entrada té un preu de 3 euros, que pot adquirir-se de forma anticipada a la Casa de Cultura fins al dijous 18 en horari de demà.