L'Ajuntament de Xàbia retira les pistes de pàdel i prepara la parcel·la on es construirà la piscina municipal

12 mar 2021

La regidoria d'Esports coordina des d'aquesta setmana els treballs de trasllat de les dues pistes de pàdel situades fins ara al costat del palau d’Esports Municipal.

Les pistes seran desmuntades per a deixar lliure aquesta parcel·la, on pròximament es construirà la piscina municipal, i es reinstal·laran en la zona esportiva dels Mesquides. L'obra ha començat per la preparació del nou emplaçament, incloent la instal·lació d'un nou enllumenat. Després es traslladaran les pistes i els seus tancaments de cristall.

Segons ha explicat el regidor d'esports, Alberto Tur, els treballs s'han planificat de manera que les pistes puguen continuar operatives fins a últim moment.

El projecte, amb un cost de 38.700 euros, és un dels passos preparatoris per a la construcció de la piscina coberta municipal, una obra molt demandada tant per la seua utilitat esportiva com terapèutica i que ja està en fase d'adjudicació. El Consistori està avaluant les propostes de les tres empreses que es van presentar a la licitació pública per a construir-la.

La piscina té un pressupost d'eixida de 5 milions d'euros, dels quals 3 milions seran finançats per la Generalitat. La infraestructura tindrà dos gots de piscina i una sala d'activitat dirigida a la gimnàstica i manteniment físic. La piscina principal (de 25 metres de llarg per 12,50 d'ample) serà de caràcter polivalent i la secundària (de 12,50 per 10 metres) la dedicada a l'ensenyament activitats complementàries o de familiarització a la natació, tant per a xiquets com per a adults, i sobretot a la natació rehabilitadora. Estarà homologada per a acollir competicions de caràcter provincial, amb una graderia de tres files, els vestuaris aptes per a equips i una xicoteta cafeteria.