'Associació Nacional d'Agents Tutors reconeix la tasca de la Policia Local de Xàbia en suport a la infància durant la pandèmia i el confinament

26 feb 2021

L'Associació Nacional d'Agents Tutors (ANAT) ha reconegut la labor de la Policia Local de Xàbia en suport a la infància durant la pandèmia i el confinament degut a la COVID19.

El col·lectiu ha volgut destacar els esforços de la plantilla local per a fer més suportable els durs moments del confinament als xiquets i xiquetes, realitzant rutes per a animar-los amb les seues sirenes i rotatius o participant en la felicitació d'aniversaris. I també la seua implicació amb la comunitat educativa, acostant els deures fins a les cases de les famílies que mancaven d'equipaments informàtics i repartint mitjans com a tauletes o routers.

El reconeixement, en forma de condecoració, l'ha entregat l'agent Rosa María Ramos –una de les agents tutors de Xàbia i representant de l'associació a la Comunitat Valenciana- a l'Intendent Cap, José Antonio Monfort.

L'alcalde, José Chulvi, i la regidora de Seguretat, Pepa Gisbert, han posat en valor el paper jugat per la Policia Local durant tota la pandèmia i els seus projectes preventius i innovadors com és el d'Agent Tutor, posat en marxa fa ara cinc anys, i amb el qual han estret contactes amb els escolars i les problemàtiques que es desenvolupen al voltant de les aules.