Les empreses i autònoms de Xàbia poden sol·licitar les ajudes “Parèntesis” a partir del dilluns 1 de març

26 feb 2021

L'Ajuntament de Xàbia informa que el dilluns s'obri el termini per a sol·licitar les ajudes “Parèntesis” dirigides a autònoms i empreses.

Aquesta línia, finançada entre la Generalitat Valenciana, Diputació d'Alacant i Ajuntament, compta amb un pressupost de 1’5 milions d'euros i forma part dels plans d'ajuda a empreses i treballadors amb activitats afectades per les restriccions derivades de la COVID-19.

Les ajudes van dirigides a autònoms o empreses amb un màxim de 10 treballadors, el volum de negoci dels quals anual no supere els dos milions d'euros i amb activitats incloses en l'annex específic (comerços al detall de venta no sedentària, hostaleria, hotels i allotjaments turístics, cinemes, agències de viatges, operadors turístics, activitats vinculades a la creació artística, gimnasos o parcs d'atraccions, entre altres).

La prestació serà de 2.000 euros per a cada autònom o empresa, a més de 200 euros extra per cada treballador afiliat a la seguretat social a data de 31 de desembre de 2020.

El termini per a sol·licitar-les serà des del dilluns 1 de març a les 9 hores al 15 de març, també a les 9 hores. El tràmit es realitzarà a través de la seu electrònica, on ja estan disponibles a títol informatiu en l'apartat de tràmits destacats

https://xabia.sedelectronica.es/info.0

La gestió d'aquestes ajudes és a càrrec de l'Ajuntament, que recorda que davant qualsevol dubte o problema per a realitzar els tràmits, els interessats compten amb una oficina d'assessorament per a atendre'ls. És a la Sala Polivalent del Portal del Clot i es pot demanar cita en la web municipal o a través del correu recuperemxabia@ajxabia.org