L'Ajuntament de Xàbia obri el termini aquest divendres per a optar a un dels 44 llocs del pla d'ocupació social 2021

25 feb 2021

L'Ajuntament de Xàbia informa que aquest divendres, 26 de febrer, s'obri el termini per a presentar les sol·licituds i optar a un dels 44 llocs de treball temporal que ofereix a través del Pla d'Ocupació Social 2021.

Els interessats i interessades tenen fins al dimecres 17 de març per a formalitzar la seua sol·licitud en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Av Començar el dia número 2), on li atendran amb cita prèvia (per a sol·licitar-la pot telefonar al 965790500 o emplenar el formulari en www.ajxabia.com/citaprevia

El programa social d'ocupació 2021, inclòs en el pla Recuperem Xàbia, està dotat amb 1.090.000 euros. Oferta 44 llocs ( 7 oficials d'obres, vies públiques i jardineria forestal, 21 peons de comeses vàries, 9 operaris de neteja i 7 conserges) que es dedicaran a treballs de prevenció d'incendis forestals, neteja de zones verdes i barrancs, així com tasques de manteniment i consergeria en edificis municipals.

La convocatòria forma part de les accions municipals davant l'emergència social ocasionada per la COVID-19 i complementa la que es gestiona dia a dia en els serveis socials, amb la tramitació d'ajudes d'emergència a famílies sense ingressos o en precari. Amb aquest pla d'ocupació, els criteris de selecció de la qual entre els aspirants són socials, l'Ajuntament, a més de donar seguretat econòmica a persones que travessen un mal moment a nivell laboral, augmenta la seua autoestima, les seues possibilitats d'inserir-se posteriorment en el mercat laboral i els dóna l'oportunitat de millorar amb el seu treball la imatge i serveis del seu propi municipi.

Les bases d'aquest programa poden consultar-se en la web municipal http://ajxabia.com/ver/8502/programa-social-de-empleo-urgente-a%C3%B1o-2021.html

Els requisits per a sol·licitar un de les ocupacions són estar inscrit en el servei públic d'ocupació amb una antiguitat mínima d'1 mes, no estar percebent prestacions o subsidis per desocupació i ser espanyol o d'alguna nacionalitat amb lliure circulació de treballadors. Puntuaran com a mèrits el temps en desocupació, formar part d'una unitat familiar beneficiària de les ajudes d'emergència de Serveis Socials, tindre el títol de família nombrosa, que la família convivent també estiga en desocupació, tindre hipoteca o pagar un lloguer a Xàbia, tindre una família monoparental o algun familiar al càrrec amb condició de dependent. També tindre experiència en llocs similars.