La Cursa de la Dona de Xàbia no falla a la seua amb la solidaridad

19 ene 2021

La Covid 19 no pot amb la cursa no competitiva de la Dóna de Xàbia. Almenys, amb el seu caràcter solidari

El Club d’Atletisme Llebeig i la regidoria d'Igualtat plantegen enguany a totes les dones del municipi i comarca que, a pesar que la carrera no se celebre com és habitual, continuen donant suport al seu vessant benèfic i adquirisquen les samarretes commemoratives amb les quals es recaptaran fons per a les associacions ASPANION (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana) i APROSDECO (associació sense ànim de lucre de mares, pares, familiars i tutors de persones amb diversitat funcional intel·lectual).

Les samarretes es vendran durant el mes de febrer (a 5 euros) les vesprades dels dijous –de 17 a 19 hores- en l'exterior del CEIP Graüll, en l'Avinguda Ramón Llidó número 1.

Des de l'organització destaquen la importància de participar i així poder continuar fent costat a entitats que fan un treball importantíssim tant de suport a les famílies amb algun xiquet o xiqueta amb càncer o a les quals tenen un familiar amb diversitat funcional intel·lectual. I és que, amb les restriccions que imposa la situació sanitària, totes aquestes entitats tenen molt més difícil realitzar qualsevol acte de recollida de fons per a sostindre's.

A més, també volen mobilitzar a les participants perquè practiquen esport i òmpliguen les xarxes socials amb fotos en les quals estiguen realitzant qualsevol activitat saludable amb la samarreta commemorativa. De fet, totes les que publiquen fotos en Facebook o Instagram amb l'etiqueta #cursadeladonaxabia durant la setmana de l'1 al 7 de març participaran en un sorteig de diversos productes aportats per comerciants de Xàbia.