Tres empreses opten a construir la piscina coberta de Xàbia

12 ene 2021

L'Ajuntament de Xàbia ha rebut tres ofertes d'empreses disposades a construir la piscina municipal. Es tracta de Ferrovial Construccions, Contratas Vilor i Pavasal.

Després de tancar el termini per a optar a la licitació, aquest dijous se celebrarà la primera mesa de contractació –en la qual s'obriran les propostes per a comprovar que la documentació de les empreses és correcta- dins del procés d'adjudicació d'aquesta important infraestructura. Després es valoraran les ofertes econòmiques i millores tècniques.

La piscina té un pressupost d'eixida de 5 milions d'euros, dels quals 3 milions seran finançats per la Generalitat. La infraestructura s'alçarà al costat del Palau d’Esports, en la zona esportiva de Duanes, i dóna resposta a una creixent demanda social tant per la seua utilitat esportiva com terapèutica.

El recinte tindrà dos gots de piscina i una sala d'activitat dirigida a la gimnàstica i manteniment físic. La piscina principal (de 25 metres de llarg per 12’5 d'ample) serà de caràcter polivalent i la secundària (de 12’50 per 10 metres) la dedicada a l'ensenyament activitats complementàries o de familiarització a la natació, tant per a xiquets com per a adults, i sobretot a la natació rehabilitadora. Estarà homologada per a acollir competicions de caràcter provincial, amb una graderia de tres files, els vestuaris aptes per a equips i una xicoteta cafeteria.

Amb tot, la superfície total construïda serà de 3.017 metres quadrats i el termini d'execució de tota l'obra, de 742 dies.