La pianista Marta Espinós ofereix a Xàbia el seu concert “Beethoven influencer”

01 dic 2020 L'Ajuntament plena de cultura i oci el pont de desembre amb activitats per a totes les edats

L'Ajuntament de Xàbia continua apostant per la programació d'activitats culturals i d'oci amb totes les mesures de seguretat sanitària. Al llarg del pont de desembre es podran gaudir de concerts de diferents estils i d'espectacles de caràcter familiar i dirigits al públic adolescent.

Un d'ells porta la signatura de la prestigiosa pianista Marta Espinós, que torna al seu municipi natal amb el concert “Beethoven influencer. La petjada de Ludwing: Dels Beatles al rap”.

En aquest recital comentat, que s'oferirà el dissabte 5 a l'església de Sant Bertomeu (el primer passe és a les 16 hores i el segon a les 21 hores), l'espectador podrà descobrir el rastre del compositor alemany en diferents gèneres i èpoques musicals.

La reserva de places es pot realitzar ja al telèfon 965794344.

No obstant això, l'agenda musical arranca el divendres amb el guitarrista Paul Alcaide, que presenta el seu llibre cd “Arrels: Música antiga i tradicional” amb un concert a les 18’30 hores a la sala multiusos de la Biblioteca de Duanes. En aquest cas, la reserva prèvia es gestiona en el telèfon 966462652.

La programació cultural té el diumenge una altra cita, aquesta de caràcter familiar. A les 12 hores en el riurau d’Arnauda arriben les acrobàcies, malabars i música de la Trócola Circ amb el seu espectacle Emportats. La reserva de places està activa en el telèfon 965794344, igual que per a un altre acte programat aquest pont en el riurau de la mà del Centre Artístic Musical de Xàbia. L'orquestra oferirà el seu concert de Santa Cecilia el dimarts 8 de desembre a les 12 hores.

I també en el riurau d’Arnauda, Joventut té previstes les vesprades dels dies 4, 5 i 7 de desembre diverses sessions del scape room “Psicokiller en el riurau”, una activitat dirigida a joves d'entre 12 i 18 anys que es complementarà amb un taller de cocteleria 0.0 oferida per la unitat de prevenció de conductes addictives.

En aquest cas les inscripcions són al telèfon 965756050.

Totes les activitats són d'accés gratuït, amb control d'aforament i del compliment de les mesures de seguretat sanitària.