l Club Los Leones de Xàbia, Dénia i Pedreguer dona 2.000 euros als Serveis Socials de Xàbia

24 nov 2020

El Club Los Leones de Xàbia, Dénia i Pedreguer torna a demostrar el seu suport als  Serveis Socials de Xàbia donant 2.000 euros en vals de compra que es destinaran a les persones o famílies amb menys recursos. Els vals, cadascun de 20 euros, són una ajuda directa per a realitzar compres de productes de primera necessitat en els supermercats masymas.

La responsable de Serveis Socials, Rita Berruti, ha agraït al club Lions el seu compromís amb les famílies més vulnerables de Xàbia ja que tots els anys mantenen les seues donacions. Berruti ha volgut destacar que enguany  l'ajuda és encara més valuosa, ja que per a les associacions és molt més complicat poder reunir fons per les restriccions socials que hi ha per la crisi sanitària i que els impedeix realitzar el tipus d'actes benèfics als quals estan acostumats.

La regidora ha aprofitat per a fer una crida a la població perquè no deixen d'ajudar als més febles davant aquesta pandèmia i les seues conseqüències econòmiques. Que canalitzen el seu esperit solidari amb iniciatives que no comporten contacte social ni siguen contraproduents amb la situació sanitària en la qual ens trobem.