Xàbia programa el dia 20 un cicle de curts contra la violència de gènere

12 nov 2020 Al llarg de la setmana vinent també estarà disponible via online

El departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Xàbia ha programat un cicle de curtmetratges contra la violència de gènere que, a causa de les circumstàncies sanitàries extraordinàries, podrà visionar-se també via online. Serà a través de l'enllaç https://www.premiosfugaz.com/ciclo-de-cortometrajes-contra-la-violencia-de-genero-ajuntament-de-xabia/ que estarà actiu del dilluns 16 al diumenge 22 de novembre.

Per als quals preferisquen assistir físicament s'ha previst dos passes a la Casa de Cultura el divendres, 20 de novembre, a les 18’30 i a les 20 hores. A conseqüència dels protocols de prevenció sanitària és necessari reservar localitat amb antelació, telefonant al 965794142 de dilluns a divendres en horari de matins.

El cicle està compost per 6 curtmetratges, amb una duració total d'una hora, i aborden temes com el masclisme en diferents àmbits, la violència de gènere (física, psicològica o sexual) així com les maneres de combatre-la.

El cicle s'ha posat a la disposició dels centres de secundària del municipi perquè puguen utilitzar-lo com a eina per a treballar en la prevenció.