Xàbia amplia el calendari fiscal del 2021 per a donar facilitats als contribuents

11 nov 2020 Els terminis en voluntària acabaran un mes més tard a l'habitual

L'Ajuntament de Xàbia ha aprovat el calendari del contribuent per a l'exercici 2021, una planificació que marca els períodes del pagament en voluntària dels tributs de recaptació municipal.

El regidor d'Hisenda, Ximo Segarra, ha explicat que, a causa de les circumstàncies econòmiques actuals, s'ha optat per ampliar aquests períodes un mes respecte a l'habitual i fer-los públics ja perquè la ciutadania puga planificar-se amb suficient antelació.

Així, el període en voluntària de l'impost sobre vehicles, la taxa del fem i la taxa per guals serà del 8 de febrer al 20 de maig, tots dos inclosos.

Mentre el de l'IBI en urbana i rústica i l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE) serà del 6 d'agost al 19 de novembre, també tots dos inclosos.

L'Ajuntament, així mateix, manté la possibilitat d'adherir-se al Sistema Voluntari de Pagament Personalitzat amb el qual cada contribuent tria com organitzar els seus pagaments i pot rebre bonificacions si ho fa abans dels terminis en voluntària. Per a informar-se sobre aquest sistema, els interessats poden consultar la web municipal  http://ajxabia.com/ver/5212/recaudacion.html  així com contactar amb recaptació bé telefònicament -966508861- o a través del correu recaudacion@ajxabia.org