Agenda formativa per a emprenedors i xicotets empresaris a Xàbia: “El comerç post Covid”

09 nov 2020

Una setmana més vos presentem l'agenda de formació tecnològica que prepara l'ADL Tecnològic de Xàbia perquè emprenedors, empresaris i comerciants puguen tindre al seu abast nous coneixements per a afrontar els canvis que van apareixent en l'entorn empresarial i laboral.

El comerç de proximitat és un dels pilars de l'economia i l'Ajuntament està acompanyant-los en aquest procés de reinvenció accelerada en la qual estem immersos. Des de fa uns anys manté una agenda formativa amb la qual els ajuda a detectar les tendències que vénen i facilita que estiguen formats per a aprofitar-les al màxim.

Aquesta setmana (dimarts, 10 de novembre) arranquem amb el pròxim webinar , titulat "COMERÇ POST COVID". En ell s'analitzarà les línies bàsiques i el comportament que estan tenint els "shopers" durant la crisi del COVID, així com, els possibles escenaris per a gestionar millor un punt de venda per a afrontar aquesta nova realitat.

El webinar serà a les  15.30 hores en format online i com a anteriors ocasions, és necessari apuntar-se gratuïtament en aquest enllaç https://forms.gle/Jp2gHGhJYA4RH7KL8

Seguint la setmana, el Adl Tecnològic de Creama Xàbia recomana l'esdeveniment  organitzat aquest dimecres per Districte Digital i que s'emmarca dins de la Setmana Europea de la Formació Professional; una jornada sobre els reptes als quals s'enfronta l'FP: noves ocupacions de futur, formació pràctica dels alumnes orientada als nous reptes del mercat laboral, i la formació del professorat per a adaptar-se al nou paradigma del mercat laboral.

El taller aprofundirà en el valor de la transformació digital que estan vivint les empreses a la formació professional, obrint ponts entre les necessitats de talent de les companyies tecnològiques i els estudiants d'FP, i ajudant al fet que els projectes que es desenvolupen en el hub d'innovació puguen col·laborar a impulsar la transformació digital que requereix l'FP. És  el dimecres 11 de novembre i tota la informació es pot consultar en https://cutt.ly/rgln2a3

La setmana acabarà amb la segona part de l'entrevista a Juan Fernández Moro en el "Café amb l'ADL Tecnològic". En ella acabarà de presentar la fundació SECOT i comptarà com poden ajudar les persones que han tingut una dilatada vida empresarial als nous empresaris i emprenedors.