Aquest diumenge a Xàbia “El Rock & Roll també és cosa de xiquets” (i de pares)

03 nov 2020 Cultura programa en el riurau d’Arnauda un xou didàctic sobre aquest explosiu moviment musical

El departament de Cultura ofereix aquest diumenge, 8 de novembre, un divertit espectacle musical i didàctic en el qual s'explica a xiquets i pares el naixement, origen, i posterior evolució i expansió del moviment musical més explosiu de la història: El rock & Roll.

L'actuació serà a les 12 hores en el riurau d’Arnauda i encara que l'entrada és gratuïta, per protocols de seguretat sanitària cal reservar plaça telefonant al  965794344 de dilluns a divendres als matins.

El xou porta la signatura de Big54, la banda liderada pel guitarrista Miguel Ángel Escorcia i es presenta en format semiacústic (contrabaix, guitarra i semi-bateria).

Des del blues i al folk Irlandés, al country i el rockabilly i amb especial accent en els pioners del Rock and roll com Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, Gene Vincent, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins i Bill Haley entre altres.

Un xou musical amé i entretingut al 100% en el qual tant els xiquets com els majors interactuen,  i una forma diferent d'aprendre com va nàixer la música que va canviar el planeta.