Meridià Zero dedica el seu pròxim cicle de conferències a divulgar eines útils per a “Pensar enmig del soroll”

27 oct 2020

L'associació per a la divulgació científica Meridià Zero, en col·laboració amb la regidoria de Cultura, ha programat un interessant cicle de conferències de ciència i filosofia titulat “Pensar enmig del soroll”. Dirigit per Vicente Botella Soler i Javier López Alós abordarà diferents des de diverses vessants com pensem i decidim, i sobretot com els nostres raonaments fallen en determinades situacions.

L'objectiu principal d'aquestes xarrades és oferir eines per a enfrontar l'allau constant d'informació, rumors, mitges mentides, supersticions i conspiracions tan presents hui dia.

Parlaran de paranys cognitius, fal·làcies lògiques, mètodes científics, usos i abusos de dades o estadístiques, la nostra relació turbulenta amb l'atzar, la probabilitat o les profecies.

El cicle està orientat a públic general, no fan falta coneixements previs. Per a assistir cal inscriure's enviant un e-mail a daualdeu@gmail.com

Les places presencials estan limitades però també pot seguir-se virtualment.

Les conferències físiques es desenvoluparan a la Biblioteca de Duanes els dimecres des del 28 d'octubre al 2 de desembre a les 18 hores.