Xàbia estudia com rebre als Reis Mags amb totes les mesures de prevenció per la Covid19

29 sep 2020

La regidoria de Festes de Xàbia vol llançar un missatge de tranquil·litat a tots els xiquets i xiquetes del municipi que estan preocupats per si la crisi sanitària de la Covid 19 impedeix la visita anual dels Reis Mags.

Com en la majoria d'Ajuntaments, és en aquestes dates quan comencen a preparar-se les festes nadalenques (contractació de llums i decoració per als carrers i logística per a les cavalcades) encara que enguany la conjuntura siga d'allò més atípica. La situació actual fa preveure que al gener seguiran sense poder celebrar-se actes multitudinaris com la recepció a Melchor, Gaspar i Baltasar que cada any es viu en el port pesquer pel que la comissió que s'encarrega de l'organització d'aquesta cavalcada ja baralla diferents alternatives perquè la pandèmia no prive als més xicotets un dels dies de l'any que viuen amb més  il·lusió.

La regidora responsable, Kika Mata, assumeix que enguany ha de ser diferent i plantejar-se de manera que no propicie aglomeracions. No obstant això, es garantirà que els Reis Mags passen per Xàbia d'alguna manera segura i així complisquen amb la màgica visita a les cases de tots els xiquets i xiquetes de la població.