Les Tradidanses arriben a Xàbia aquest cap de setmana amb totes les mesures de seguretat sanitària

15 sep 2020

Aquest cap de setmana torna a Xàbia la trobada anual dels Tradidanses, organitzat pel Grup de Danses Portitxol.

Com tota l'activitat cultural, els participants hauran de complir una sèrie de mesures de seguretat sanitària que obliguen a la reserva prèvia.

El programa d'enguany es concentra el dissabte 19 de setembre i tindrà com a seu el riurau d’Arnauda. A les 11 hores hi haurà un taller de percussió impartit per Carles Mulet i Héctor Peropadre; a les 16 hores hi haurà un taller de dansa titulat “Per la de l’Ú” a càrrec d'Isabel García i Dani Carballo i a les 20 hores tancarà el dia una actuació del cantant especialitzat en música popular valenciana Christian Penalba, que presentarà el seu disc “Canvis”.

Per a assistir a qualsevol dels actes és necessari reservar en el telèfon 636656642 (en horari de 10 a 14 hores). Així mateix recordem que és obligatori l'ús de màscara, la desinfecció de mans i mantindre la distància interpersonal, per la qual cosa una vegada assignat el seient els assistents no podran canviar-se de lloc ni circular pel recinte.

Les portes s'obriran amb antelació per a facilitar l'entrada escalonada del públic i una vegada comence l'espectacle es tancarà.