eBiblio CV

Préstec de llibres electrònics

eBiblio Comunitat Valenciana és un servici de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’internet. eBiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.


El servici ha sigut promogut pel Ministeri de Cultura i Esport amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i és gestionat per esta.

El servici està disponible en l'adreça comunitatvalenciana.ebiblio.es. També es pot accedir als llibres prestats a través de l’app eBiblio Comunitat Valenciana, disponible per a iOS y Android.

Els lectors de la Bibblioteca poden fer ús de la plataforma o l'app mitjançant el número de lector que figura en el seu carnet i amb la corresponent contrasenya.

Durant aquests dies de confinament i tancament de la Biblioteca, aquelles persones que no disposen de contrasenya poden sol·licitar-la a través del nostre correu electrònic, indicant-nos el seu nom i número de lector.

biblioteca@ajxabia.org

Resultado de imagen de imágenes ebiblio