L'alcalde de Xàbia assumeix les competències en Turisme

30 sep 2015

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha realitzat una petita remodelació en el seu equip de govern per a poder assumir personalment les competències en matèria de promoció turística. El primer edil vol amb aquest gest plasmar la importància estratègica que se li dóna a aquest sector, que en els últims temps s'ha revelat com un important pilar de l'economia local. A més, el poder gestionar-ho des de l'alcaldia, un departament que és coneixedor de tots els projectes i necessitats del municipi, li donarà un punt de vista global i afavorirà una política més transversal.

Chulvi ja te experiència en aquest departament, en el que va començar com a regidor.
És més, té també bagatge dins del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, on es gesta la política turística de la província i, a causa de la seua condició de diputat provincial, està al dia de tota la línia de subvencions en aquesta matèria, la qual cosa serà més operativa per a gestionar suports a les iniciatives de Xàbia.
Finalment, el responsable municipal està convençut que la política turística pot ser una de les bases per a impulsar la cooperació comarcal, per la qual cosa considera que portar-ho des de l'alcaldia li aporta més institucionalitat, alguna cosa que ja es fa en municipis veïns com Dénia o Teulada-Moraira.
Amb aquest canvi, la fins ara responsable de Turisme, Pilar Zamora, qui seguirà al capdavant de les regidories de Patrimoni i del barri d'Arenal, assumeix a més la gestió de l'oficina de consum i Sanitat, un àrea amb la qual està especialment sensibilitzada donat la seua participació activa en associacions com Afido.