Xàbia se solidaritza amb Lorca i suspèn la campanya electoral durant el dia d'avui

12 may 2011 L'Ajuntament ha secundat la convocatòria de la FEMP guardant un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol

Totes les formacions polítiques de Xàbia que concorren a les pròximes eleccions municipals han decidit suspendre els actes electorals previstos per a avui, dijous, en senyal de duel per les víctimes del sisme que va sacsejar en la tarda d'ahir la localitat murciana de Lorca. Totes les candidatures volen així manifestar el seu condol als afectats pel terratrèmol que ha deixat almenys vuit morts, a més de multitud de ferits i quantiosos danys materials en la localitat. La decisió ha estat unànime després de la reunió convocada per l'alcalde amb els representants de les diferents candidatures.

L'Ajuntament de Xàbia ha volgut també sumar-se a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies concentrant-se a les 12 hores del migdia davant la Casa Consistorial per a guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de la tragèdia.

L'alcalde, Eduardo Monfort, en nom de la Corporació i del poble de Xàbia, manifesta “el seu condol als familiars de les víctimes i la seva solidaritat amb la població de Lorca, desitjant la prompta recuperació dels ferits i que els veïns d'aquesta localitat puguen tornar com més aviat a la normalitat després d'aquest terrible succés”.