Els alumnes dels tallers de Cultura exposen els seus treballs a Ca Lambert

10 may 2011 Més de 400 persones han participat en els cursos oferits per la regidoria de Cultura

La creativitat ha irromput en les sales expositives de Ca Lambert, a Xàbia. El Centre d’Arts, situat al Carrer Major, acull una exposició de les obres i treballs realitzats pels alumnes dels tallers de Cultura per a majors de trenta anys. Amb aquesta mostra, que es podrà visitar fins a finals de maig, la regidoria de Cultura dóna per finalitzats els tallers en els quals han participat més de 400 ciutadans i ciutadanes.

L'exposició va obrir les seves portes divendres passat amb l'assistència de més de 200 persones i la presència de l'alcalde, Eduardo Monfort, i la regidora de Cultura, Francesca Gil. Durant l'acte també va haver una exhibició per part de la professora del curs de dansa del ventre.

La col·lecció recull una selecció de les diferents especialitats oferides pel departament, com fotografia, pintura en fusta, cristall i escaiola, ceràmica, aquarel·la, l'art de les mandales, patchwork, cuina macrobiótica, agroecologia, la cata i la cultura del vi, entre unes altres.

Aquests són alguns dels nombrosos cursos que han conformat la variada i dilatada oferta cultural d'aquest any amb la qual la regidoria de Cultura intenta posar a la disposició dels veïns una alternativa d'oci i cultura per a la seva formació i benestar.

La mostra es podrà visitar fins al 29 de maig en un horari de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, de dimarts a dissabtes. I els diumenges i festius de 10 a 13 hores.