L'artesania i l'ambient festiu envaïx els carrers del Centre Històric

21 abr 2011 Fins el dilluns, 25 d'abril, una cuidada selecció de productes artesans és el que es pot trobar en els 90 punts instal·lats en la plaça de Baix, el carrer Major i la placeta del Convent

Multitud de colors, olors i sabors s'entremesclen en un ambient de festa en la Fira d’*Artesania del Centre Històric de Xàbia. Malgrat la pluja, la fira arriba puntual a la seva cita com un dels reclams turístics i comercials més importants durant la Setmana Santa. Fins a dilluns que ve, 25 d'abril, una cuidada selecció de productes artesans ompli la plaça de Baix, el carrer Major i la placeta del Convent en un esdeveniment que combina artesania amb una gran oferta d'oci i activitats d'animació.

 

Aquest matí ha estat la inauguració. Les reines dels Fogueres 2010, María Buigues i la xiqueta María Sobrino, en companyia dels representants de l'associació de comerciants del Centre Històric i una àmplia representació de membres de la Corporació de Xàbia, amb la regidora de Foment Econòmic, Filo Giner, al capdavant, han recorregut amb la música de la Colla dels Xirimitab’s els 90 punts que componen la mostra.