Xàbia inaugura el remodelat camp de futbol de Les Mesquides

11 mar 2011 El recinte esportiu ha viscut una important millora amb les obres i la instal·lació de gespa artificial

L'esport de Xàbia està d'enhorabona. Ahir es va inaugurar de forma oficial el camp de futbol-7 de Les Mesquides després de les obres de reforma. L'alcalde, Eduardo Monfort, i el regidor d'Esports, José Erades, van presidir, junt a diversos membres de la Corporació i representants d'entitats socials i esportives del municipi, un acte que va comptar amb la celebració d'un partit amistós entre els equips femenins del Llevant UD i l'Hèrcules CF.

Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 243.000 euros a càrrec del Plan E del 2010, ha permès una important millora en les instal·lació de Duanes de la Mar. A més d'una completa renovació s'ha instal·lat gespa artificial, “el que suposa atendre una reivindicació històrica de la comunitat esportiva i, especialment, de la Penya La Marina”.

Així ho va destacar tant l'acalde com el regidor d'Esports, que es van mostrar molt satisfets per haver fet realitat una “obra necessària que deixa al recinte esportiu en condicions per als molts esportistes que l'utilitzen i dotar al poble de Xàbia d'una millor infraestructura esportiva”, van destacar Monfort i Erades. Els responsables municipals van agrair a la Penya La Marina “la perseverança i esforç dedicat durant molt temps perquè el nou camp siga una realitat”.

Per la seva banda, el president de l'entitat, José Buigues, va donar les gràcies a l'Ajuntament de Xàbia dient que “ha estat el millor regal que podien fer-li a la Penya La Marina pel seu 50 aniversari, que celebra aquest any”.

Entre les actuacions escomeses en el recinte esportiu, destaca la col·locació de gespa artificial en tota la zona de joc amb la seva corresponent xarxa de reg, i la marcació del camp de futbol 7 i dos de futbol 5 . També, s'ha renovat el mobiliari dels vestuaris, i s'ha asfaltat el perímetre de la instal·lació i la zona d'accés al terreny de joc. A més, ha quedat un espai sobrant on s'han col·locat dues taules de ping pong. L'obra ha estat executada per l'empresa local Viveros Chorro S.L.

Després dels discursos, l'acte va continuar amb l'intercanvi de regals entre els equips de futbol i el consistori. L'alcalde, després d'agrair i dir que era tot un honor comptar amb ambdós equips femenins per a la inauguració, acte emmarcat també en la commemoració del Dia de la Dona, li va fer lliurament a l'esportista de Xàbia que juga amb el Llevant, Sandra Castelló, i a la capitana de l'Hèrcules de l'escut de l'Ajuntament de Xàbia. De part d'ambdós clubs, el consistori va rebre com obsequi una samarreta de l'Hèrcules i una rèplica en miniatura de l'estadi del Llevant.