Espectacle "Faüla"

Mes informació

Hora: 18:00

Zona: Pl. de la Constitució

28/11/2023 /

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències contra les Dones, la companyia "Dos en Vilo" ens mostrarà, amb un espectacle de circ aeri, com es construeix i es desconstrueix la identitat de "xiqueta, jove i dona". Espectacle per a tots els públics.

Altres

Faüla és la història de transformació de dues dones i una gàbia. Un espectacle multidisciplinar clown per a totes les edats.

Una escenografia d'aeris única que permetrà al públic submergir-se en el món folklòric, des de la innocència de dues xiquetes que van creixent i trobant els seus propis límits. Este espectacle proposa una reflexió: no tot el que es dona per fet és el que ens permet ser les que som. La consciència, la sororitat, la creativitat, l'amor i sobretot la confiança en si mateixes, les farà més lliures, més reals, més fortes.

Faüla és un homenatge a les nostres majors. Elles van iniciar el canvi perquè hui puguem contar esta història. Faüla és un viatge cap a la dona contemporània, que continua trencant límits i conquistant llibertats. Nàixer, créixer, engabiar-se, trencar-ho tot i eixir.

Dues dones i una gàbia protagonitzen esta obra. Des de la infància fins a l'adultesa transiten diferents experiències que les modelen fins a atrapar-les. En este espectacle s'aniran desgranant les normes que s'imposen a les dones i que moltes vegades estan ocultes en l'educació, la família, la feminitat i l'obediència. Faüla és un diàleg amb els límits imposats fora i dins dels seus caps. Un ventall emocional per a entendre que la clau de la gàbia està en elles. Un camí cap a l'alliberament, una mirada d'esperança, un viatge cap a l'apoderament femení.