Els colors de Sorolla a Xàbia

Mes informació

Hora: Sense especificar

16/04/2021 al 07/05/2021 /

En commemoració del 125 aniversari de la primera visita a Xàbia de Joaquín Sorolla s'ha convocat el primer concurs pictòric, amb el títol “ELS COLORS DE SOROLLA A XÀBIA”. L'objectiu és fomentar l'art i la creativitat que quedarà posteriorment plasmada en carros de compra i, d'aquesta manera, promoure el seu ús pels carrers.

Més informació en: www.xabiahistorica.es

En el concurs pot participar tota persona de més de 16 anys empadronada en qualsevol municipi de la comarca de la Marina Alta.

Poden utilitzar qualsevol tècnica pictòrica, fins i tot es permet l'obra en format digital. Hi haurà un únic premi de 500€.

Les obres es podran entregar en les oficines de la Federació d'Organitzacions de Xàbia (FORXA), situades al Carrer Mestre Ángel Palència núm. 6 de Xàbia, en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 hores, fins al divendres 7 de maig de 2021.

Volem animar a els/as creadors/as de la comarca a participar en aquesta iniciativa. Les bases completes del concurs es poden consultar en la web https://xabiahistorica.es/site/cont//uploads/2021/04/bases-concurso.pdf , i la inscripció en https://xabiahistorica.es/site/cont//uploads/2021/04/anexoformulario-inscripcion.pdf