"Línea Vital". Exposició de Silvia Lerin

10/05/2024 al 16/06/2024 / Esta mostra suposa una volta a la textura pictòrica que ha caracteritzat a l'artista durant més de 20 anys de carrera artística i en la qual la pintura, el color i les textures són els protagonistes.

Exposicions

Multidisciplinary Art Projects

19/04/2024 al 25/05/2024 / Exposició col·lectiva amb els treballs realitzats pels alumnes de la facultat de Belles arts de la Universitat Miguel Hernández d'Alacant.

Exposicions

Happytecture

22/03/2024 al 22/06/2024 / L'exposició "Happytecture" d'Anna Devís i Daniel Rueda celebra l'arquitectura alegre i surrealista a través del seu característic estil fotogràfic ple de color i creativitat. Submergeix-te en un món on els edificis cobren vida i la imaginació es desborda en cada imatge capturada per esta talentosa parella d'artistes. Reserves i més informació: https://www.recoleto.com/art-exhibitions Lloc: Casa Recoleto, C/ Azorín, 4.  

Exposicions

Navega i admira la costa pintada

11/05/2024 / Centenari Sorolla i Salvador Abril. Una experiència cultural en catamarà, per a admirar la posta de sol i la badia de Xàbia a ulls de Joaquín Sorolla, Salvador Abril i altres pintors. El recorregut estarà guiat per David Gutiérrez i s'oferirà una copa de champagne. Punt de trobada: Final del port (al costat del far verd). Reserves: +34 966 423 066 / info@mundomarino.es

Rutes i excursions Adults: 30€, Infantil: 15€

XXII Edició Xàbia Folk. Alicornio

11/05/2024 / Alicornio es un duet de música folk de Valladolid que s’inspira en la música tradicional de la seua comarca i les terres veïnes. Amb les melodies del violí d’Águeda Sastre Zamora i la veu, la guitarra i el busuqui de Carlos Martín Aires, Alicornio emprén un recorregut sonor pels balls, les danses i les cançons tradicionals de la seua terra.

Música Precio gratuït

XXII Edició Xàbia Folk. Acetre

11/05/2024 / Acetre és un dels grups més veterans i emblemàtics dins del panorama folk d'Extremadura i la seua música resulta imprescindible per a entendre la trajectòria de la música folk a Espanya. Creació i renovació musical sobre una rica base tradicional s'unixen a la seua llarga experiència com a músics, amb una qualitat instrumental i vocal capaç d'obrir nous horitzons a la música d'arrel.

Música Precio gratuït