L'Ajuntament de Xàbia, Creama i el CEEI d'Elx organitzen una jornada sobre la intel·ligència artificial aplicada a les pimes

01 may 2024 A través de tres ponents s'abordarà com la IA pot ajudar a millorar la competitivitat

L'Ajuntament de Xàbia, Creama, el Centre Europeu d'Empreses i Innovació d'Elx (CEEI) i l'IVACE+i (Institut Valencià de Competitivitat i Innovació) han organitzat per a el mes vinent de maig una nova edició de Focus Pime que se centrarà en com la intel·ligència artificial pot impulsar l'èxit de les empreses.

 

La jornada es realitzarà completament online els dimecres 15, 22 i 29 de maig, tindrà una duració d'una hora, i comptarà amb la presència de tres experts en l'àmbit de la intel·ligència artificial que exposaran les aplicacions per a les empreses.

Son Oliver Montes: Especialista en intel·ligència artificial, de l'empresa Cloud Llevant; Diego Hueltes : CEO & fundador de Tadia i Lasse Rouhiainen, expert en intel·ligència artificial (IA), ChatGPT i el metaverso.

 

Les inscripcions s'han de formalitzar de manera individual a cadascuna de les jornades, a través de la web del CEEI d'Elx https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=23290

 

L'obertura oficial serà a càrrec de la gerent del Creama, Rosario Donderis, el president del CEEI Elx, José Javier García i Juan Luis Cardona, regidor de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Xàbia, així com un representant de l'IVACE+i.

 

Posteriorment a les 10 serà la primera de les xarrades a càrrec d'Oliver Montes de Cloud Llevant que impartirà la ponència “IA, negoci i automatització de processos”.

 

El dia 22 de 10.00 a 11.00 hores serà la segona sessió amb la intervenció de Diego Hueltes, CEO & fundador de Tadia, amb el títol “Aplicacions pràctiques de la visió artificial”

 

I el dia 29 serà l'última de les xarrades amb Lasse Rouhiainen i la conferencia “Intel·ligència artificial responsable”.

 

En aquesta jornada, han explicat des de l'àrea de Dinamització Econòmica, es pretén ajudar les pimes a conèixer la IA i com poden integrar-la en les diferents àrees de negoci, de tal forma que milloren la seua eficiència operativa, augmenten la satisfacció dels clients o desenvolupen productes i serveis innovadors, entre molts altres; per a, en definitiva, millorar la seua competitivitat i sobreeixir en un mercat cada dia més competitiu.