Protecció Civil reforçarà la vigilància forestal a Xàbia durant els dies de Setmana Santa i Pasqua

04 abr 2023 També obrirà la posta de socorrisme de la platja de l'Arenal

Com cada any, el departament de Seguretat Ciutadana i Emergències de Xàbia desplega el dispositiu preventiu enfront dels incendis durant els dies de Setmana Santa i Pasqua.

Serà Protecció Civil qui s'encarregue d'aquest reforç extra de seguretat realitzant dos torns diaris per a cobrir de 10 a 21 hores en els dies del 6 al 10 d'abril (des de Dijous Sant al Dilluns de Pasqua) i del 15 al 17 d'abril, el cap de setmana de Sant Vicent.

Els voluntaris se situaran en punts amb bona visibilitat per a controlar el terme municipal i també es passaran per zones com el parc de Pinosol, pròxim a masses forestals, i on es reuneixen moltes persones per a gaudir de la pasqua a l'aire lliure.

Des de l'àrea de Seguretat se sol·licita precaució i col·laboració ciutadana a l'hora de fer barbacoes o usar coets, petards o similars i qualsevol altre artefacte que continga foc.

Un altre servei preventiu que s'ha posat en marxa aquests dies és el de vigilància i socorrisme a la platja de l'Arenal. El passat cap de setmana ja va obrir la posta d'aquesta platja de caràcter familiar i també hi haurà servei del 6 al 10 d'abril, del 15 al 17 i durant el pròxim pont de 29, 30 d'abril i 1 i 2 de maig.