L'Ajuntament de Xàbia licita la instal·lació d'un gimnàs a l'aire lliure al Parc Montaner

03 abr 2023

L'Ajuntament de Xàbia ha aprovat contractar els treballs d'instal·lació d'un gimnàs a l'aire lliure al Parc Montaner. El projecte ix a licitació per 21.598,50 euros (IVA inclòs) i un termini màxim d'execució de 30 dies.

Els treballs inclosos són el desbrossament i neteja dels terrenys, el seu anivellament i la instal·lació d'una solera de formigó on s'instal·larà una màquina de musculació press vertical, una altra de musculació de dorsals isolaterals , una altra de muscle i una altra per a l'extensió cames.

També hi haurà una màquina de musculació rem i un banc d'exercicis per a la realització de múltiples exercicis esportius a l'aire lliure basats en exercicis d'entrenament Crossfit i Street Workout.

Aquesta instal·lació a l'aire lliure forma part del programa de la regidoria d'Esports que dirigeix Alberto Tur per a fomentar l'oci saludable a l'aire lliure i espais oberts. Complementarà a l'àrea de calistenia ja en marxa en el Carrer Vall del Pop-Vorariu i a les rutes biosaludables englobades a Xàbia Camina.

S'ha previst a la parc més baixa del parc Montaner en la zona més pròxima al Conservatori, arredonint així l'oferta d'aquest espai en el qual ja existeix un parc infantil, una àrea canina i el Riurau d’Arnauda que té un important ús cultural i on també està previst fer una obra per a potenciar el seu ús social.