L'Ajuntament de Xàbia torna a oferir escoleta infantil gratuïta aquest estiu

03 abr 2023

L'Ajuntament de Xàbia tornarà a oferir una “Escola d’estiu” gratuïta. Tal com explica la Regidora de Joventut, Educació i Igualtat, Montse Villaverde, aquest servei està pensat per a facilitar la conciliació familiar i laboral durant les vacances escolars, i al mateix temps, que els menors tinguen una opció d'oci educatiu perquè puguen gaudir de l'estiu.

El format serà similar al del passat estiu: es desenvoluparà al juliol i a l'agost i està dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 14 anys organitzats en dos blocs: un des dels 3 anys –que ja estiguen escolaritzats en infantil- i fins a 10 anys i un altre taller per a joves d'entre 10 i 14 anys, i en horari de demà de 9 a 14 hores.

Les sol·licituds de les places gratuïtes podran realitzar-se després de les vacances de Pasqua i Sant Vicent a través del registre (OAC) o la seu electrònica, pròximament es publicarà el termini d'inscripció. Es podran matricular per a un únic mes o els dos en el cas dels més xicotets o per quinzenes, els més majors.

La concessió de les places estarà lligada a la baremació de la documentació aportada, sobre la base dels criteris a valorar (entre ells si treballen els dos progenitors, si són famílies monoparentals, famílies nombroses, etc…) i no depén de l'ordre d'inscripció.

Una vegada avaluades totes les sol·licituds es comunicarà l'admissió personalment als admesos per telèfon.

Per a més informació, els interessats poden contactar amb el departament de Joventut a la Casa de Cultura (al 965 794 344 EXTENSIÓ 3401) o escriure al correu angels.oliver@ajxabia.org