L'Ajuntament de Xàbia organitza dos campus multiesportius infantils per a les vacances de pasqua

17 mar 2023 L'oferta municipal complementa a la que també impulsen diversos clubs

El departament d'Esports de Xàbia proposa als xiquets i xiquetes passar part de les seues vacances de pasqua gaudint de l'oci actiu i amb companys de la seua edat.

El regidor responsable, Alberto Tur, ha presentat hui els dos campus multiesportius que s'organitzen a nivell municipal des de l'11 al 14 d'abril en horari de matins (de 9 a 13’30 hores). Per als més xicotets –nascuts entre 2017 i 2019 es proposa un campus de psicomotricitat al Palau d’Esports Miguel Buigues, amb activitats perquè es moguen i es desenvolupen motorament, a nivell afectiu i social a través de la imaginació, creativitat i expressió.

Per a la franja d'edat d'entre 6 i els 14 anys s'ha preparat un campus multiesportiu titulat Activa't, amb grups organitzats per edats i també amb el Palau d’*Esports com a base i mateix horari (de 9 a 13’30 hores). En aquest taller s'alternaran diferents modalitats esportives com a pàdel, bàdminton, tennis taula, multiesport, a més d'excursions.

El preu dels campus és de 35 euros i les inscripcions poden realitzar-se a partir del dilluns 20 de març a través de l'aplicació de sportia https://app.sporttia.com/scs/2359/profile

Tur ha afegit que a més de l'oferta municipal hi ha diversos clubs que també hi ha previst campus de tecnificació per a aquests dies de vacances escolars. És el cas del CD Xàbia, la Penya La Marina, el club de gimnàstica rítmica Xàbia, el Joventut Xàbia, el club esportiu Montgó i l'acadèmia de tennis Ferrer.

Tota la informació es puga consultar de manera còmoda en el fullet informatiu preparat per la regidoria.