La Cursa de la Dona de Xàbia serà el diumenge 23 d'abril

25 feb 2023 El Club Llebeig i la regidoria d'Igualtat destinaran la recaptació d'aquesta carrera solidària a les associacions Aprosdeco i Afido

Xàbia obri inscripcions per a la Cursa de la Dona de 2023. Aquesta cita, solidària i amb la qual cada any es plasma la força de les dones quan caminen unides, se celebrarà el diumenge 23 d'abril i recaptarà fons per a Aproscedo (una associació comarcal sense ànim de lucre de familiars i tutors de persones amb diversitat funcional intel·lectual) i Afido (l'associació de fibromiàlgia i dolor) de Xàbia.

Les seues organitzadores, les dones del Club d'Atletisme Llebeig i la regidoria d'Igualtat de Xàbia uneixen de nou forces per a impulsar aquest multitudinari acte que posa la guinda a la programació pel 8M i que cada any es confirma com una jornada de convivència, alegria i sororitat.

Des del Llebeig, Madelane Powell, ha explicat que per a donar les màximes facilitats, les inscripcions es podran fer tant en línia (en la web www.somesport.com ) com en comerços com Esports Colau de Xàbia, Dénia i Ondara; en Botiga Decuero i en Immobiliària Llidomar.

El donatiu és de 5 euros i les primeres 1.000 inscrites rebran una samarreta commemorativa.

Com és habitual, la cursa tindrà com a epicentre la pista d'atletisme del col·legi Graüll. L'eixida serà a les 10 hores i el recorregut (d'uns 5 quilòmetres fins al port anada i tornada) es podrà fer corrent o caminant, per la qual cosa és una activitat apta per a totes les edats i nivells físics.

Tant des del club d'atletisme com la regidora d'Igualtat, Montse Villaverde, han animat a totes les dones a participar, gaudint així d'un dia on sempre hi ha un gran ambient, i al mateix temps col·laborar amb causes solidàries.

Els homes que vulguen col·laborar poden fer-ho a través de la fila zero.