Amjasa signa un conveni de col.laboració amb la Fundació Asilo Hermanos Cholbi

07 feb 2023

L'empresa d'aigües municipals de Xàbia, Amjasa, dins de les seues activitats de responsabilitat social, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Residència Asilo Hermanos Cholbi.

L'hídrica es compromet a assessorar tècnicament la Residència en la gestió racional de l'ús de l'aigua, així com a proveir-la d'aigua per als seus treballs de tractament sanitari sense càrrec econòmic. Per part seua, la Fundació es compromet a continuar fent costat a les persones que no poden pagar el cost total de les places i a posar -almenys- una plaça a la disposició dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia per a fer costat a les persones que no poden pagar el cost total de les places. També, si escau, a posar en pràctica les mesures correctores necessàries pel bon ús de l'aigua potable que siguen recomanades pels tècnics d’Amjasa.

El conveni, que tindrà una duració de tres anys, va ser autoritzat pel Consell d'Administració el mes de gener passat i l'han signat aquest matí l'alcalde i president d’Amjasa, José Chulvi, i el president de la Fundació i Rector de Sant Bartolomé, Juan Antonio Navarro.