Música de cambra i teatre aquest cap de setmana a Xàbia

06 feb 2023

La música de cambra torna a la programació cultural de Xàbia dins del cicle Els Colors de la Música. Aquest divendres, 10 de febrer, Cultura ha programat un recital del Trio La Finesse format per Christophe Morin (violoncel), Juanlu Puelles (clarinet) i Julien Gernay (piano), músics que actuen en les millors sales d'Europa com París, Londres i Viena.

El concert (d'accés gratuït) serà a les 21 hores a l'església de Sant Bartolomé i proposa un repertori camerístic amb aires romàntics, ple de finor, delicadesa i passió amb obres per a trio de Beethoven, Brahms i Zemlinsky.

L'agenda d'aquesta setmana té també una cita amb el teatre en majúscules. El dissabte, a les 20 hores a la Casa de la Cultura la companyia teatral alcoiana La Dependent presenta ‘Professor Lazhar’, la versió en valencià d'una obra original de l'autora quebequesa Évelyne de la Chenelière.

Baix la direcció de Gemma Miralles i la interpretació de Vicent Pastor, aquest monòleg dirigit a públic jove i adult pretén transportar l'espectador des d'Algèria fins a una escola del Canadà, experimentant els diversos xocs culturals que van produint-se i que va haver de viure el mestre Bashir Lazhar, un home d'origen algerià treballa en una escola quebequesa com a professor substitut. Un homenatge a la figura del mestre, una gran història d'amor entre la infància i l'aprenentatge.

La funció té una entrada de 5 euros que ja pot adquirir-se anticipadament en http://entrades.ajxabia.com/