L'Ajuntament de Xàbia licita el projecte per a una aula de dos anys per al CEIP Arenal

03 feb 2023

L'Ajuntament de Xàbia ha obert el procediment de contractació dels treballs de redacció dels projectes bàsic i d'execució per a habilitar una nova aula per a alumnat de dos anys en el CEIP L’Arenal. En concret es pretén adequar com a nova unitat escolar un espai que en obrir el centre es va utilitzar com a casa del conserge, adaptant-lo a les necessitats especials dels més xicotets del centre; és a dir, que a més d'un espai educatiu i de convivència, tinga lavabos integrats i altres espais per a l'alimentació i per al descans.

La redacció del projecte eixirà a concurs públic amb un pressupost de 13.380,81 euros (IVA inclòs).

El CEIP Arenal i el CEIP Trenc d’Alba són els centres de Xàbia on la Generalitat ja està posant en marxa la incorporació primerenca al sistema educatiu públic amb l'obertura d'aules de 2 anys.

Tal i com explica la regidora d’Educació, Montse Villaverde, aquestes aules són un recurs amb un concepte similar al de guarderia però gratuït i totalment integrats en la vida del centre escolar. Comparteixen horari i instal·lacions amb la resta d'Infantil, amb algunes adaptacions per les característiques dels xiquets.