Xàbia manté la seua aposta per la formació gratuïta en tecnologia i eines de màrqueting per a empresaris i emprenedors

04 ene 2023

Amb l'inici del nou any, el departament de Foment Econòmic i Creama presenta la programació impulsada des de l'ADL Tecnològic per a continuar formant gratuïtament als comerciants, empresaris i treballadors en les eines del segle XXI.

A més, dins del trimestre s'ha fixat una nova edició del “Wine Digital”, un esdeveniment per a fomentar les relacions entre empresaris i els que volen emprendre en el que es que donarà a conéixer a nous productors locals que utilitzen les NTIC per a expandir els seus negocis. Serà el 23 de febrer, a la Casa del Vino, i girarà al voltant de tres emprenedors/as que desenvolupen els seus projectes amb productes agrícoles com són la mel, l'oli i el vi.

La programació arranca el 18 de gener amb les conferències XàbiaTIC, un cicle centrat en les noves tecnologies i les eines de gestió en el qual destacaran conferències sobre programes com workspace o trello els pròxims 18 i 25 de gener.

Febrer començarà amb un curs impartit per l'ADL Tecnològic de Creama Xàbia, Raúl Escrivá, sobre l’eneagrama i com utilitzar aquesta eina de creixement personal per a potenciar la nostra pròpia marca i altres formacions previstes són sobre com obrir una botiga en línia de manera fàcil o com fer publicitat en línia des de zero.

Dins d'aquesta agenda, les dones tindran el seu protagonisme en les conferències “Digitalitzades” que es realitzaren l'1 i 8 de març i tractaran temes d'emprenedoria i d'ocupació.

El trimestre acabarà amb un curs de desenvolupament personal del 21 al 23 de març en format presencial i amb inscripció prèvia.

Dins del projecte denominat “Beachworking” que es dedica a posicionar Xàbia com un municipi en el qual treballar en remot i com a referent en nòmades digitals i talent digital, també es mantindran les entrevistes motivadores del cicle 'Un café amb l'ADL tecnològic' a persones rellevants i que formen part de la comunitat del Beachworking que comparteixen projectes, històries personals i consells per a aportar a la comunitat tecnològica les seues experiències inspiradores.

El regidor de Foment Econòmic, Ximo Segarra, ha animat a empresaris, comerciants i emprenedors a aprofitar aquesta formació gratuïta que els facilita estar al dia en totes les noves eines de màrqueting o gestió que poden suposar una millora en els seus negocis.