L'Ajuntament de Xàbia llançarà aquest desembre una nova campanya de bons consum físics i per valor de 100 euros

28 nov 2022

El regidor de Foment Econòmic de Xàbia, Ximo Segarra, ha avançat que l'Ajuntament llançarà una nova campanya de bons subvencionats durant aquest mes de desembre per a incentivar el consum en el comerç local i fer costat als veïns en les seues compres nadalenques.

L'edil ha afegit que en aquesta ocasió, el bo serà físic per a fer més senzill el seu ús. Tindrà format de targeta de crèdit física i un valor total de 100 euros (el particular pagarà 50 euros i els altres 50 correspondran a la subvenció). Així, quan es realitze una compra en els comerços adherits, es passarà la targeta en diferents compres i establiments fins a esgotar el saldo d'aquesta.

La campanya compta amb 140.688 euros de pressupost i està subvencionada per la Diputació d'Alacant. Es posaran a la venda un total de 2.813 bons.

Segarra ha explicat que l'Ajuntament té llesta tota la tramitació i està a l'espera al fet que la Diputació aprove les bases per a així poder establir els terminis d'aquesta campanya i ampliar la informació als interessats. En aquest sentit ha animat als comerços del municipi –especialment als quals no es van adherir a l'anterior campanya- al fet que vagen preparant tota la documentació per a quan arribe el moment d'inscriure's (el certificat de la situació censal i el d'estar al dia amb hisenda i la seguretat social).