El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora a 11 nous músics

05 nov 2022 L'entitat cultural celebra Santa Cecilia amb tres concerts

El Centre Artístic Musical de Xàbia arranca aquest cap de setmana amb els seus actes festius amb motiu de Santa Cecilia. I ho fa el diumenge al migdia amb un dels més emotius; la recollida dels nous músics que passen a formar part de les seues agrupacions.

Enguany són 11 els joves que s'incorporen a l'entitat entre la Banda i a l'Orquestra.

La banda suma a Joan Salort Cholbi (percussió), Joan Fernández Galán (percussió), Lídia Tur Bolufer (percussió), Batiste Bisquert Arabí (trompeta), Joan Buigues Pineda (trompeta), Inés Ginestar Giner (clarinet) i Marc Bisquert Figols (trombó) mentre que l'Orquestra es reforça amb Carla García Caselles (viola), Marc Antonaía Tent (viola), Marta Ramos Fornet (fagot), Constanza Guillem Bergillos (viola) i Mari Carmen Buigues Yuste (piano).

La banda anirà aquest diumenge en cercavila a recollir-los a les seues cases i també a la de la musa, que enguany és Sofia Chorroll Mas. Aquest acte social i de germanor dona inici a la programació oficial que inclou 3 concerts de les tres agrupacions del CAM Xàbia. Comencen el dissabte 12 amb l'Orquestra (a les 21’30 hores a l'església de Sant Bartolomé), el diumenge 13 a les 20’30 hores (també a l'església) la Banda Jove i la Jove Orquestra demostraran la força de la pedrera que té l'entitat musical i el dissabte 19, a les 21’30 hores (en el mateix emplaçament) tancarà el cicle per Santa Cecilia la Banda del Centre Artístic Musical.