El Riurau Film Festival programa el 9 i 10 de setembre dues vetlades de projecció de curts a Xàbia

18 ago 2022

Xàbia acollirà els pròxims 9 i 10 de setembre el Riurau Film Festival, el certamen cinematogràfic per excel·lència de la nostra comarca. Serà en el Riurau d’Arnauda, on el divendres es projectaran a partir de les 21’30 hores els curts seleccionats com "Els Amadrabos" per a la secció de Medi Ambient i la Mar per a donar pas a la Ficció, amb títols com A Dead Siga, Babel, Teo, La burbruja o Mindanao.

A més, aqueix mateix dia s'ha programat una interessant conferència en la sala d'actes del Museu Soler Blasco a les 19 hores. Serà impartida per Salvador Aldeguer, actor, professor i director de doblatge, a més d'escriptor, i té com a títol "Veus de Cinema: Història i anècdotes del doblatge a l'altre costat de la pantalla”.

La segona vetlada del festival (dissabte, 10 de setembre a partir de les 21’30 hores), es podrà continuar gaudint de curts de la secció ficció, amb peces com a Rosa, L'amor amenaçat, La Bici, Plein Air, Tear of Bukhara, Única i Hilo.

El Riurau Film Festival se celebra des de fa 11 anys en diferents municipis de la Marina Alta. L'exhibició dels Curtmetratges donarà principi el divendres 26 en La Xara i continuarà durant aqueix mateix cap de setmana a Dénia i el cap de setmana del divendres 2 en Jesús Pobre. També té programades activitats paral·leles com a xarrades, cursos o maratons. Tota la info en https://riuraufilmfestival.com/

El festival de cinema clausurarà la 11a edició amb una Gran Gala de Lliurament de Premis que tindrà lloc en l’Auditori del Centre Social de Dénia el diumenge 11 de setembre a les 10.30 del matí.

El certamen està organitzat per l’Escola de Cinema Riurrau de Xàbia amb la col·laboració d'altres entitats i els Ajuntaments de Xàbia, Dénia, La Xara i Jesús Pobre.