Xàbia celebra la seua travessia nadant el diumenge 3 de juliol

16 may 2022

La regidoria d'Esports de Xàbia organitza un any més la travessia nadant, una competició de natació en aigües obertes per la badia del municipi. Serà el diumenge 3 de juliol en horari de demà.

El regidor Alberto Tur ha detallat que hi haurà tres proves amb distàncies assequibles per a cada perfil de banyista, perquè els participants puguen triar en funció del seu nivell o objectius. Des dels 3.000 metres per als quals s'atrevisquen amb la modalitat més dura (amb eixida de la platja de l'Arenal i arribada a la Grava) als 1.500 metres que uneixen el Primer Montañar amb La Grava o una més enfocada als principiants que discorre íntegrament per la Grava i tindrà una distància de 500 metres.

Les inscripcions es podran realitzar a partir d'aquest divendres, 20 de maig, i fins al 30 de juny a través de la web www.crono4sports.es

Tur ha afegit que els participants comptaran amb avituallament i un regal de record. També que l'Ajuntament els proveirà d'un autobús per a desplaçar-se des del lloc de meta, en el port, fins al punt on hagen iniciat la competició.

El regidor ha animat a tots els aficionats a la natació a participar en aquesta travessia, gaudint així de la mar com a espai per a l'esport i d'una badia amable com és la de Xàbia i en unes dates en les quals la temperatura del mediterrani és més que agradable.

La competició comptarà com és habitual amb la col·laboració de diferents clubs esportius de Xàbia per a garantir la seguretat, com el Centre Excursionista, el Club de Padel Surf, el Club d’Atletisme Llebeig, el Club Nàutic o el Club de Rem. També amb col·lectius preventius com Creu Roja i entitats com Marina Nou Fontana.