Xàbia dedica la setmana del llibre a Joan Fuster

11 abr 2022 La Biblioteca programa una conferència de Josep Piera titulada “Descobrir el país dels valencians”

La Biblioteca Municipal de Xàbia dedica enguany la Setmana del Llibre a un dels dramaturgs més importants en llengua valenciana i una figura clau del nacionalisme valencià contemporani: Joan Fuster.

El de Suèca és considerat l'assagista més important en llengua catalana del segle XX i atresora una labor investigadora i editorial en diferents àrees com la lingüística, història i filosofia.

La programació arranca el dimecres 20 d'abril (a les 19 hores a la Biblioteca del Centre Històric) amb la lectura d'un dels seus llibres més emblemàtics “Aforismes”, unes xicotetes fantasies verbals que encara hui són capaces de captivar-nos. Unes xicotetes càpsules de doctrina que sempre li van fascinar i que tracten tot tipus de temes humans des d'una perspectiva provocadora i divertida.

El dijous 21 serà un ponent de luxe com és el poeta, narrador i traductor Josep Piera qui ens introduïsca en el món de Fuster amb la seua conferència “Descobrir el país dels valencians”.

La xarrada serà a la Casa de Cultura a les 20 hores.

Tancarà la commemoració una activitat per a tots els públics el dissabte 23 d'abril a les 12 hores en la Plaça de l'Església. Es tracta de “L'Argila i Trobaversos” un espectacle de contes i poemes per a infants de zero a noranta anys.