El Quintet de la Filharmònica de Berlín tancarà la seua gira espanyola amb un concert a Xàbia

11 feb 2022 L'actuació serà el diumenge 6 de març a l'església de Sant Bertomeu

Xàbia serà un dels escenaris de la gira espanyola 2022 que realitzarà el Quintett Berlín, el quintet de cordes d'una de les formacions més cèlebres del món, la Filharmònica de Berlín.

La formació actuarà el diumenge 6 de març, a les 17 hores a l'església de Sant Bertomeu acompanyada pel clarinetista valencià Miquel Ángel Tamarit, un solista de prestigi internacional.

El Quintet de cordes de la Filharmònica de Berlín és una formació única. A diferència d'altres quintets, al quartet bàsic: dos violins, viola i violoncel se li suma un contrabaix, amb el que es representen les cinc seccions de cordes de l'orquestra convertint-se en una formació amb dimensions simfòniques.

L'any 2007 van oferir el seu primer concert com a quintet i en l'actualitat s'ha convertit en una de les formacions més sol·licitades a les sales de concerts i festivals més importants del món, especialment a Europa i el Japó.

En el concert de Xàbia oferiran un repertori amb obres de Félix Mendelssohn, W.A. Mozart i Onën Dvorak. Les entrades, que tindran un preu de 5 euros, es podran a la venda anticipadament a partir del 28 febrer a la Casa de Cultura.